Beeld in beweging, beweging in beeld

Voor het maken van een echo  kunt u terecht  bij onze praktijk in Lichtenvoorde, voor meer informatie zie WWW.FYSIOLICHTENVOORDE.NL

 

Wat kan echografie voor u betekenen

Veel aandoeningen van het houdings- en bewegingsapparaat worden veroorzaakt door tijdelijke afwijkingen in de spieren, pezen en kapsels. Uw therapeut kan met het functie onderzoek de gevolgen van deze afwijking(en) testen maar de oorzaak niet zien. Met echografisch onderzoek is dat anders, de inwendige structuren worden helder in beeld gebracht. De exacte locatie, de grootte en omvang kunnen worden waargenomen.

Uw therapeut kan naar aanleiding van deze bevindingen de beste maatregelen implementeren. Na enkele sessies kan het echografisch onderzoek herhaald worden, waardoor het resultaat van de therapie zichtbaar wordt.

Tevens is uw therapeut dankzij echografie in staat nauwkeuriger te onderzoeken. Door real-time echografische beelden van de inwendige structuur tijdens een beweging te volgen, kan een afwijking daarin heel precies worden vastgesteld. De keuze voor de therapeutische maatregelen zijn daardoor specifieker.

Uw therapeut brengt uw bewegingen in beeld. Dit beeld helpt hem/haar bij het maken van therapeutische keuzes om u zo goed en zo snel mogelijk te helpen.

Fysiotherapie Berkelland

De Smidse 18
7261 ZZ Ruurlo

06-51521126
info@fysiotherapieberkelland.nl
Bekijk route